onsdag 6 juni 2012

Punktering * 2 samt ösregn!

Man kan säga att det inte alltid blir som man har tänkt sig... Målet med dagens pass var rundan runt Krångfors, cirka 5-6 mil...resultatet blev två punkteringar, cykelbyte och 2-3 mil runt Klutmark.

Passet började bra, förutom lite farhågor om regn. Camilla hade hört att det inte skulle börja regna förrän klockan 18. Så här i efterhand tror jag att hon blivit lurad, eller är helt säker på det! Vi cyklade på, men just när vi kommer till Mobacken känner jag att bakdäcket inte riktigt är som det ska och mycket riktigt så var det punka!



Cyklade in på en parkeringsficka och ringde Joel. Efter tio minuter var servicemannen där med ny slang och pump. Gjorde några små försök själv att byta detta, men ska vara ärlig och säga att det inte var jag som fixade det, utan J ska ha äran! Förhoppningsvis var det något som fastnade och att man kan göra ett byte under 5 minuter på Vättern om oturen är framme!


Tacksam och glad att det var fixat cyklade vi iväg... Efter cirka 400 meter känns bakdäcket konstigt igen! Andra punkteringen för dagen!!



Så det var bara att stanna av och börja fundera vad man skulle göra. Det blev då ett telefonsamtal till min far som kom och hämtade racern och tog med en mountainbike istället... Regnet öset ner och vi var hur blöta som helst, men fortsatte turen om än det blev kortare än planerat!


Frågan är: Handlar detta om vilja eller dumdristighet??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar